Access Bars behandeling

Access Bars is een behandelwijze die rust en ruimte geeft. Terwijl je ontspannen (gekleed) op de massagetafel ligt laat je lichaam alles los wat jou belemmert om gezond en gelukkig te zijn.

Een Bars-sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars-sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken.

Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen. Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

Als een kind gevallen is leg je je hand op de knie. Als energetisch therapeut en Access Bars Practitioner breng ik je (opnieuw) in balans.

 

access-bars-verandering