Energetische behandeling

Energetische therapie is het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is. De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam gaat, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan daardoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak kan veroorzaken.

Alles is met elkaar verbonden.

Terwijl u op een behandeltafel ligt of op een stoel zit, wordt door middel van mijn handoplegging of strijkende bewegingen langs het lichaam helende energie op u overgebracht.

Deze helende energie is op u persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor u op dat moment nodig is, gaat naar die plaatsen die geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen.