Lichtmeesters initiaties

Verheven, Verrezen, Opgestegen (Ascended Masters) of Lichtmeesters.

Benamingen voor hetzelfde principe. De Meesters zijn een team van hoogontwikkelde lichtwezens die verbonden zijn met de evolutie van de aarde en mensheid.

De 1e inwijding:
Een basis-inwijding, de zelf-bekrachtigingsstraal; deze heb je nodig om de overige inwijdingen te kunnen ontvangen. Tijdens deze inwijding word je verbonden met Meester Maitreya. De ontvangst van deze zelf-bekrachtigingsstraal zal jou op krachtige wijze voorwaarts stuwen op je spirituele pad.

De 2e inwijding:
Een inwijding in de reinigingsstraal van Verheven Meester El Morya. Zijn thema is kracht. 

El Morya is de betrouwbare verdediger van rechtvaardigheid en het leven naar hoge maatstaven. Hij is de meester van universele wetten, waarheid en zuivere communicatie. Hij is een liefhebbende, rechtvaardige maar ook strenge meester, met grote toewijding aan het Goddelijk Plan.

De 3e inwijding:
Een inwijding in de helende straal van Verheven Meester Buddha.

Zijn thema is barmhartigheid. Buddha zal jou vanaf het moment van de inwijding steunen in je zelf-helings proces.

De 4e inwijding:
Een inwijding in de activeringsstraal van Verheven Meester Sananda. Zijn thema is zuiverheid. Sananda is met name bekend van zijn leven als Jezus van Nazareth. Hij helpt mee aan het totale ascentieproces van de aarde. De inwijding zal jou helpen om op het allerdiepste niveau gezuiverd te worden, teneinde jouw activatie naar spiritueel ontwaken te versnellen.

De 5e inwijding:
Een inwijding in de manifestatie straal van Verheven Meester Saint Germain. Zijn thema is moed. Moed om bewust te manifesteren van dat, wat binnen het Goddelijk Plan ligt. Saint Germain is de hoeder van de paars-violette vlam. De paars-violette vlam helpt ons oud karma te transformeren en leidt ons zo naar nieuwe vrijheden.

De 6e inwijding:
Een inwijding in de energieën van De Universele Bron. Het thema is wilskracht. De inwijding in de Universele Bron zal jou stimuleren en ondersteunen op je tocht naar een verheven manier van zijn en doen.

kosten € 25- per initiatie